menu Home chevron_right
Nyilvános eseményekRedstage EventRendezvényszervezés

Esküvő DJ minőségi felszereléssel

admin | 2022.01.08.

Esküvő DJ szemléletmódja a valóságban

Az esküvői DJ-nek kellő szakmai tapasztalattal szükséges rendelkeznie, tudnia kell dinamikusan váltani a műfajok és stílusok között, a vendégek aktuális igényeire szabva. Létfontosságú tényezők a stúdió / CD minőségű hangfájlok – hangzás, ami nélkül elképzelhetetlen egy lakodalom.
A szemléletmódját pedig nem csak képzelete, hanem eszközei is tükrözik, hogy tevékenysége ne csak az elméjében, hanem a valóságban is megteremtődjön.

Professzionális felszerelés

Számos gyártóval találkozhatunk a piacon, akik jelen esetben DJ pultot készítenek. Különböző megjelenésű, anyagú és szoftvert igénylő berendezésekről van szó, amelyek technológiájukban jelentősen eltérnek.
A Pioneer DJ pultok, lejátszók, kontrollerek felső kategóriát képviselnek. Régre nyúló szakértelem, tökéletes kezelő szoftver a Rekordbox-nak köszönhetően. Híres fesztiválok, exkluzív klubbok és a legtöbb esemény alapköve. Kifinomult kezelhetőség, zenei szerkesztés, fejlett effekt gyűjtemény, minőségi alkatrészek.

DJ pultok az esküvői rendezvényeknél

Fontos, hogy az esküvő DJ egy mobilizálható, modern, funkciódús, akár 4 csatornával bíró DJ pulttal szolgáljon, hiszen a ceremónia hangosításhoz köthető tematikus zenék precíz bejátszása, elő effektekkel több sávon betöltve kell, hogy állhassanak, így a megfelelő pillanatban tudjuk kihangosítani őket.
Emellett rengeteg műfaj és stílus mutatkozik meg egy lakodalomban, ahol rugalmasan, néha egészen nagy BPM különbségű zenéket mixel az esküvő DJ, ezért nagy Jog tárcsa, széles effektvilág, áttekinthető beat point kijelzés, jól látható hullámformák, és nagy tempo range szükséges, amik mellett persze elengedhetetlen a szakmai jártasság és zenei érzékvilág is.

Mindezekért cégünk a Pioneer gyártócég termékeivel dolgozik, többek között a képen látható Pioneer DDJ-FLX6 DJ kontrollerrel.

Written by admin

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!