menu Home chevron_right
Esküvő

ESKÜVŐI SZERTARTÁS, CEREMÓNIA HANGOSÍTÁS FELÉPÍTÉSE CÉGÜNKNÉL.

admin | 2021.08.03.
A tematikus zenék (bevonulás, gyűrűhúzás, szűlőköszöntés, gratuláció, kivonulás) kiválasztása, minőségi verzió beszerzése, szerkesztése, vágása az alkalomhoz mérten.
Rendelkezni kell a hangosítandó terület adottságaival, részleteivel. Nem mindegy, hogy egy vendéglátó üzlet belső termében kell dolgoznunk, vagy egy tisztáson az ég alatt, ugyanis annak megfelelően kell méretezni, és beállítani hangrendszerünket. Szertartásvezető beszédéhez „Speech” módot alkalmazunk, környezettől függően vágjuk a hangfrekvenciát a mély-, és a középmagas tartományokban.
A hangtechnika installációját, beállítását követően fő próbát tartunk. Élesben is teszteljük a hangfájlokat a hangsugárzókon, a szertartásvezető személyére szabjuk a mikrofon kimeneti hangjelét.
Kezdődik a ceremónia. Teljes fókusz módra kapcsolunk, forgatókönyvet elővesszük, szemkontaktus a szertartásvezetővel, és irány a keverőpult.
Írhatnék regényt, de ez éppen elég ahhoz, hogy megismerjétek a hozzáállásunkat, és betekintést nyerjetek ezen szakmai területen.
Képeken látható szombati rendezvényünk lenyűgöző volt.
Szertartásvezető: Angel Ceremony
Ifjúpár: Orsi & Peti
Technikai háttér: Redstage Event
Kívánunk Nektek Örökkétartó Boldogságot! 🙏
Márton Zoltán
Redstage Event

Written by admin

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!