menu Home chevron_right

Eszközpark


Nem a teljes eszközparkunk látható az oldalon!

Kiemeltünk felszereléseink, berendezésink közül néhányat, azonban a teljes állomány nem elérhető.
Érdeklődjön nálunk, biztosan megtudjuk valósítani kivánságát!

DB TECHNOLOGIES - SUB 18D

dB Technologies SUB-18D aktív szubláda, alkalmas nagy hangosítási feladatokra, így szabadtéri ceremóniáknál, valamint nagy alapterületű termeknél alkalmazzuk.
A 2800W-os digitális teljesítményű erősítőnek köszönhetően a SUB-18D tökéletes kiegészítője top ládáinknak. A beépített rendszervezérlő a hangdobozban mono és sztereo módban is tud üzemelni, ezért különböző szatellit hangfalakat tudnak ellátni bemeneti jellel.

ELEctro voice zlx-12p

Az 1000 wattos teljesítményt a 12 hüvelykes mélysugárzó és az 1,5 hüvelykes magas frekvenciájú titán meghajtó között osztja fel, hogy dicséretes SPL hangteljesítményt hozzon létre. Ez alkalmassá teszi nagy termek, klubok és szabadtéri rendezvények számára is.

Az EV ZLX-12P olyan lenyűgöző intelligens funkciókkal van felszerelve, mint a beépített DSP (digitális jelfeldolgozás) EQ-val és elhelyezési előbeállításokkal. Ez lehetővé teszi, hogy a hangszórók hangkimenetét a környezetnek vagy az elhelyezésnek megfelelően állítsa be, így a különböző funkciókhoz: szertartásvezető beszéd, lakodalom, vacsorazene, zenekar, … tudjuk hangolni a hangrendszerünket.

A Mackie Thump15A motoros hangszórók 1300 W-os földrengető hangzást biztosítanak zenészek, DJ-k, helyszínek, imaházak és egyebek számára. A 15 hüvelykes, nagy teljesítményű mélysugárzó és az 1,4 hüvelykes titán dóm kompressziós meghajtó professzionális, kategóriaelső teljesítményt nyújt. Vita™ előerősítőinkkel és erőteljes DSP-vel felszerelve készen áll arra, hogy rendíthetetlen hangzással lépjen színpadra.

150W LED MOZGÓFEJES ROBOTLÁMPA

A fantasztikus gobo kivetítésekkel, morfózással és levegőközeli effektekkel lenyűgöző világítás tervezéséhez készült. A kompakt, mégis teljes funkcionalitású, RDM-képes spot mozgófej 540°-os és 630°-os pásztázást és 270°-os dőlést kínál 16 bites felbontással és automatikus pozíciókorrekcióval. A 10° és 25° közötti zoomtartomány megkönnyíti a rövid és hosszú távú vetítést, amely a motoros fókusznak köszönhetően mindig tűéles marad.

Új 150W-os LED izókkal vannak felszerelve 2021-ben, tavakat, háztömböket is átvilágítottunk már vele. Hasznos lehet nyitótáncnál, fókuszfénynek játékoknál, és brutális lakodalmakban.

80W LED SPIDER ROBOTLÁMPA

Látványos fényhatást produkál a 8x10W LED-es mozgófejes színpadi lámpa – más néven “Spider Light”. Ez a fény nyolc pontfénysugarat ad, amelyek előre-hátra söpörnek a szobában, ezért kapta a “pók” elnevezést. Hihetetlen erős fénysugarai káprzátos megjelenést biztosítanak egy fényűző lakodalmon. Fénytechnikus személyzet alkalmazásával fokozható az élmény, DMX vezérlő használatával.

BeamZ Terminator IV Double Moon RGBW + lézer + stroboszkóp fényeffekt

A Beamz Terminator IV egyetlen lámpatestben egyesíti 3 nagyszerű effekt erejét, tökéletes választás egy beltéri lakodalomra vagy rendezvényre. A dupla RGB holdvirág színes effekteket hoz létre, amelyek a lézerrel kombinálva bármilyen táncparkettet megvilágítanak. Egy erős fehér stroboszkóppal fejeződik be, amely villogva és kergetve extra energiát hoz létre a teremben. DMX vezérelhető a dinamikusabb hatások létrehozásához. 

A Mini Kinta IRC 3 W-os LED-ekkel van felszerelve, hogy szinte bármilyen környezeti világítást vagy ködöt átüthessen. A padlótól a mennyezetig borotvaéles fénysugarakkal megtöltve olyan teljesítményt nyújt, amely meghaladja a sokkal nagyobb derby-effektusokat. DMX vezérelhető, izgalmas beépített programokkal is rendelkezik. A vezeték nélküli vezérléshez opcionális IRC-6 távirányító is elérhető.

Rgbw Multichip Led par 64 (200W) DMX reflektor, színező

Az RGBW Multichip LED Par 64 (200W) DMX reflektor egy kiváló választás rendezvények és esküvők fénytechnikai igényeinek kielégítésére. Ez a magas teljesítményű, DMX vezérelhető színező reflektor lehetővé teszi a színátmenetek finom beállítását, így tökéletes hangulatot teremthet bármilyen eseményen. Az RGBW technológia révén a vörös, zöld, kék és fehér LED-ek kombinációjával szinte végtelen színskálát hozhat létre, amivel kiemelheti az esemény különleges elemeit vagy egységes, látványos fénykörnyezetet alkothat.

Rgbw Led par 64 (200W) DMX reflektor, színező

Nagy dobás, precíziós színkibocsátású LED Par fény, öntött alumínium házzal, kettős igás elrendezéssel, amely alkalmas színpadi világítás, dekoratív világítás, tánc, DJ & Pub világítás, esküvő, lakodalom és a nyitótánc fényesítéséhez, valamint beltéri szépítések, többcélú követelmények használatára.

Ki kell emelni, hogy a multichip LED-ek 200W-os teljesítménye megközelítőleg, egy 800W-os halogén izzónak felel meg.

FlatPAR RGB (36x1W) DMX LED reflektor, színező

Ez a flatpar egy par 36 szuperfényes 4 az 1-ben LED-del van felszerelve, egy kompakt házban, amely szinte bárhol elfér, még a trussingon belül is. A lámpatest statikus színek nagyságrendjét kínálja, amelyek lenyűgöző effekteket hoznak létre. Jellemzők többek között: Master/Slave üzemmód, hang és stroboszkóp üzemmód, színbe- és színkivágás üzemmód, elektronikus dimmelés, változó sebesség-funkció stb. vagy hozza létre saját megjelenését a 4 vagy 8 csatornás DMX üzemmód segítségével. Alkalmazni szoktuk dekorfényként, de nagy mennyiségben installáljuk állófényként a szetthez.

Pioneer DJ XDJ-RX2 KONTROLLER

Az XDJ-RX2 az XDJ-RX utódja. Az RX2 valóban kibővítette a kulcsfontosságú all-in-one DJ egységet. Ami a legjobb, hogy az RX2 is rendelkezik azzal a funkcióval, amely lehetővé teszi az egyedi deckbeállítások elmentését, akárcsak a CDJ egységeken.

Pioneer DDJ-FLX6 KONTROLLER

A Pioneer DJ DDJ-FLX6 egy négycsatornás DJ-vezérlő.
Rendelkezik néhány innovatív funkcióval, nevezetesen a “Merge FX” és a “Jog Cutter” pszeudo-scratch funkcióval, amelyek célja, hogy még specifkusabb keverést hajtsanak végre a DJ-k. A DDJ-FLX6 (a név nyilvánvalóan a “flexibilis” szót jelenti, mivel a Rekordbox és a Serato segítségével is működik) egy nagy vezérlő, majdnem akkora, mint a Pioneer DJ DDJ-1000.

Az új M2 chip magasabb szintre emeli a 13 hüvelykes MacBook Pro tudását. A jól ismert megjelenésű, kompakt gép akár 20 órát bír egy feltöltéssel, aktív hűtőrendszere pedig lehetővé teszi a folyamatos megnövelt teljesítményű működést. Bámulatos Retina kijelzővel, FaceTime HD-kamerával, továbbá stúdióminőségű mikrofonokkal szerelték fel – miközben ez a modell a leg­könnyebben hordozható, profiknak szánt laptop a piacon.

MacBook Pro (13-inch, Mid 2012)

A 2012-es Macbookok nagyon népszerűek, mert az emberek még tudtak frissíteni alkatrészeket maguknak. Mivel ezt a legújabb verzióban megszüntették. A Pioneer DJ szoftvere, a Rekordbox gördülékenyen fut az OSx rendszereken, köztük a MacBook Pro-n is. Mai napig az egyik legmegbízhatóbb Apple gép, dinamikus, és gyors működés jellemzi.

NAGY tELjesíményű ködgép

Ez egy 3000W-os, duplakazános Antari belsővel felszerelt nagy teljesítményű ködgép. Brutális látvánnyal bír, standard füstfolyadékkal is, de ha a azt szeretnék, hogy szárazajég hatás legyen, heavy folyadékot csatlakoztatunk hozzá. Bármilyen terepre ajánljuk.
A fénytechnikához erősen ajánlott kiegészítő termék.

KÖZEPES tELjesíményű KÖDGÉP

Az MF 1200 egy ködkészítő gép, amely lehetővé teszi a kis és közepes terek lefedését a termelt köd mennyiségének pontos szabályozásának köszönhetően. Van egy 0,9 literes tartálya és egy vízzáró rendszer, amely megakadályozza a folyadék kiömlését szállítás és kezelés közben. Vezetékes távirányítóval (3 m kábel) és vezeték nélküli távirányítóval működik. Bármilyen terepre ajánljuk. A fénytechnikához erősen ajánlott kiegészítő termék.

Behringer XENYX X 1222 USB

Ez a keverő nagyszerű minőségű, a potméter simán forognak, a csúszkák simán csúsznak, sok a fejtér.
A kompresszió, az effektek és az EQ/visszacsatoláskereső jól működik. A csatornák némítása egy plusz, és még sok más funkció, ami egyszerűsíti munkánkat. Ez a keverő rendelkezik minden olyan funkcióval, amely bármilyen zenei helyszínnél, ceremóniánál tökéletes asszisztenciát tud nyújtani.

A Shure BLX24/B58 kézi vezeték nélküli rendszer világszínvonalú dizájnt és sziklaszilárd építési minőséget biztosít. A Shure legmodernebb QuickScan technológiájának köszönhetően a frekvenciaválasztással kapcsolatos gondok a múlté. Élvezze a Shure legendás hangzását és teljesítményét. Szertartásvezetők magabiztosan léphetnek pozicójukba a ceremónián a Shure BLX24/B58 kézi vezeték nélküli rendszerrel.


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!