menu Home chevron_right
Ceremónia hangosításEsküvőRedstage EventRendezvényszervezés

Hogyan válasszunk Esküvő DJ-t?

admin | 2022.01.31.

A tökéletes esküvő megtervezése magában foglalja, hogy a ruhán, a virágokon és a dekoráción túl is gondolkodjunk. Egy bizonyos ponton viszont feltevődik a kérdés, hogyan válasszon esküvői DJ-t?

Igen, szeretné, ha a nagy nap szépen nézne ki, de ne feledje, hogy az esküvő egyben egy hatalmas buli is. A nap végén azt szeretnéd, hogy emlékezetes  legyen a barátok és a család között. Az egyik módja annak, hogy az esküvőt szórakoztatóvá tegyük, ha esküvőre specializált DJ-t fogadunk fel.


Mégis, hogyan válasszunk Esküvő DJ-t? Hoztunk egy kis segítséget hozzá!

1. Szenvedély a zene iránt

Egyes DJ-k a romantikus dallamokra specializálódtak, mások jól ismerik a sztenderdeket, míg mások a popdalokban vannak otthon igazán. Bármilyen műfajban is játszanak, egy dolog közös minden nagyszerű lemezlovasban: a zene iránti szenvedély, mint amikor először álltak a DJ pult mögött. Céljuk, hogy ezt minden vendéggel megosszák, így biztosítva, hogy a buli mindenki számára élvezetes élmény legyen. Enélkül azt gondoljuk, hogy nem lehet elég átütő egy esküvő!

2. Tapasztalat és szakértelem

Tulajdonképpen, az esküvő DJ által választott dalok döntik el, hogy milyen lesz az esküvői fogadás. A háttérzene végtelen folyamát szeretné minden házasulandó, szerelmes pár, hogy szórakoztassa a vendégeket, és hogy egységet adjon a programnak. Ez az a pont, ahol az esküvő DJ tapasztalata hatalmas előnyt jelent.

A következő dal kiválasztásánál többet tud egy szakértő esküvői lemezlovas arról, hogy a fogadás egy adott pontján milyen dallamokat, milyen műfajokat, stílusokat, és milyen BPM-et kell választania. A legtöbb pár például egy lendületes dalt szeretne a bevonulási menethez, és egy érzelgősebb dallamot az apa-lánya tánc alatt. Tudnia kell az esküvő DJ-nek, hogyan keverje, vágja ezeket a dallamokat anélkül, hogy elveszítenénk egy ütemet, olyan készség, amelyhez évek gyakorlata szükséges.

Egyszerűen fogalmazva, olyan esküvő DJ-t kell választania, akinek van tapasztalata és eredményei, hogy biztosan nagyszerű élményt nyújtson.

3. Kellemes személyiség

Esküvői ceremóniamester hiányában a házigazda felelőssége általában az esküvő DJ-re hárul. Emiatt olyan valakit kell választani, aki csodálatos személyiségével el tudja varázsolni a tömeget.

Olyan esküvői DJ-t kell keresnie, aki magabiztos, élénk és magával ragadó. Az első találkozó során meg kell figyelnie, hogyan beszél, és képes-e érdekes beszélgetéseket kezdeményezni. Ha könnyedén el tudja altatni Önt, akkor valószínűleg a vendégeinek sem fog tetszeni.

4. Szakmaiság

A legfontosabb, hogy egy nagyszerű esküvői DJ olyan valaki, akiből sugárzik a professzionalizmus. Az e-mailekre és szöveges üzenetekre azonnal válaszolnak. Ha egyszer elkötelezik magukat az eseménye mellett, akkor nagy gondot fordítanak a felkészülésre. Megkérdezik a különleges kéréseket, vagy azt, hogy milyen zenét hallgatnak párként. Aznap időben és az alkalomhoz illő öltözékben érkeznek.

Az esküvő DJ-k minden buliban gondoskodnak a szórakozásról, ezért foglalja le a tökéletes esküvő DJ-t az esküvői fogadásra! Ellenőriznie kell, hogy a leendő esküvő DJ-k kipipálják-e ezeket a tulajdonságokat, hogy a Házasuladó pár és vendégei a lehető legjobb estét tölthessék el.

Ha esküvői DJ-t keresne, kérem nézze meg, hogy megtalája-e bennem a leírtakat!
Márton Zoltán, DJ Zack – REndezvény- és Eskővő DJ , Rendezvényszervező
Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!

 

 

Written by admin

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!