menu Home chevron_right
Ceremónia hangosításEsküvőFotózásRedstage EventRendezvényszervezés

Közeleg az eskűvőtök, és szolgáltató választásban vagytok?

admin | 2022.01.07.

Nálunk életetek egyik legfontosabb napja, megbízható, lelkiismeretes kezekben lehet.

Cégünk széleskörű rendezvényszervezői tapasztalatattal rendelkezik, emellett számos, az esküvő tökéletessége szempontjából elengedhetetlen szolgáltatást nyújt.
  • Vállalunk ceremónia hangosítást, szakképzett hangtechnikussal, és minőségi felszereléssel, hogy a szertartás mélyreható, szivet melengető és varázslatos legyen.
  • Teljeskörű DJ szolgáltatást biztosítunk, kizárólag az Ifjú pár és a Násznép igényeire szabva.Előzetes egyeztetés alapján bármilyen műfajban /stílusban rendelkezésre áll lemezlovasunk, aki csaknem mindennemű eseményen állt már a lemezjátszók mögött. A hangulat a szívügye, így minden telhetőt megtesz, hogy a lakodalom a lehető legemlékezetesebbre sikerülhessen!
  • Mindezt kiegészítendő, csapatunk különleges fény-és látványtechnikai berendezésekkel dolgozik, így a remek zenéhez az exkluzív party hangulat is garantált.
  • És, hogy ez a fantasztikus nap, ne csak az emlékeinkben élhessen tovább, hanem digitális pillanatokban is, esküvői fotózást és videózást is szolgáltatunk. Fotósunk értékes eszközökkel és sok éves tapasztalattal örökíti meg életetek egyik legfontosabb napját, ha majd egy szép napon felidézitek, akkor ismét úgy érezhessétek mintha kicsit újra ott lennétek.
Redstage Event
Márton Zoltán (DJ, rendezvényszervező):
https://facebook.com/zackpartyseries/
Juhász Roland (Fényképész, operatőr):
https://facebook.com/juhaszrolandphotovideo/
Keressetek bizalommal! 
+36202873480
kapcsolat@martonzoltan.hu

Written by admin

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!