menu Home chevron_right

Ceremónia hangosítás


A legtöbben voltunk már olyan esküvői szertartáson, ahol lemaradtunk a különleges pillanatokról, mert nem hallottuk a pár fogadalmát vagy bármit, amit a szertartásvezető mondott. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen a szertartásával. Rendeljen kiegészítő szolgáltatáskènt esküvői szertartás, vagy ceremónia hangosítást beltéri/kültéri vagy távoli esküvői helyszínre!

INDULÓ ÁRAKÉRT KATTINTSON IDE!

Hallja tisztán a szavakat, és érezze át a dallamokat! Az esküvői szertartás élő hangosítása megköveteli az élő hangzás elemeinek ismeretét és a megfelelő felszerelést a munka megfelelő elvégzéséhez. A jó élő hangzást nem szabad észrevenni, a vendégeknek egyszerűen csak tisztán kell hallaniuk az elhangzott szavakat és a zenét. Márton Zoltán és a Redstage Event professzionális vezeték nélküli Shure, Sennheiser mikrofonokkal, vezetékes hangszercsatlakozásokkal, valamint vezeték nélküli és vezetékes kézi mikrofonokkal rendelkezik, hogy biztosítsa az esküvői szertartáshoz szükséges hangosítást!

A tematikus zenéket közösen (bevonulás, gyűrűhúzás, szűlőköszöntés, gratuláció, kivonulás) kiválasztják Márton Zoltánnal, ezután DJ Zack beszerzi belőlük a minőségi verziókat, szerkeszti, és vágja az alkalomhoz mérten. A lemezlovas és csapata lekéri a hangosítandó terület adottságait, részleteit. Nem mindegy, hogy egy vendéglátó üzlet belső termében kell dolgoznia a cégnek, vagy egy tisztáson az ég alatt, ugyanis annak megfelelően kell méretezni, és beállítani a hangrendszerüket. Szertartásvezető beszédéhez „Speech” módot alkalmaz a személyzet, környezettől függően vágják a hangfrekvenciát a mély-, és a középmagas tartományokban.

A hangtechnika installációját, beállítását követően fő próbát szükséges tartani. Élesben is tesztelésre kerülnek a hangfájlok a hangsugárzókon, illetve a szertartásvezető személyére szabja hangtechnikus a mikrofon kimeneti hangjelét. Kezdődik a ceremónia. Teljes fókusz módra kapcsolás a Redstage Event-nél, forgatókönyvet elő, szemkontaktus a szertartásvezetővel, és irány a keverőpult.This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!