menu Home chevron_right

Rólam

admin | 2021.08.12.
Hogyan lettem DJ?

Ez egy érdekes story, igazából már 4-5 éves korom óta foglalkoztat a zene. Nyomkodtam a szintetizátoromat, tekergettem a hangerőt a Hi-Fi tornyon, és talán megvolt az a csillogás a szememben, mikor a Viva TV-ben Tiesto-t láthattam az Adagio For Strings videóklippében.

Karrierem kezdőpontját egy népszerű házibuli jelentette, 15 éves koromban, ahol is egy kijelzős DVD-lejátszóval és egy Behringer keverővel folyamatosan zenéket játszottam a barátoknak. Megvolt az izgalom, hiszen gyűjtögettem a népszerű, valamint a klasszikus retro slágereket is egyaránt, majd pedig CD-re és DVD-re kezdtem kiírni.

Megvásároltam életem első lemezjátszóit, Pioneer CDJ-100S volt mindkettő, és kíváló lecke volt ahhoz, hogy szakmailag is helytálló lemezlovas válhasson belőlem. Nem volt BPM counter, volt két CD-LEJÁTSZÓM (AUDIO CD-t játszott le csak) és egy kijelző nélküli 2 csatornás keverőpultom, tehát a két kis fülemre hagyatkozva kevertem a zeneszámokat. Szinkronizációra lehetőségem sem volt.

2018. Február 4-én pedig debütált életem egyik szívügye a VIP RETRO PARTY rendezvénysorozatom, ahol több száz ember előtt, profi dj pultban állva léphettem fel. Azóta az életem nagyrészt a zenéhez kötődik, és ahhoz, hogy hangulatot teremtsek az emberek számára.

Rendezvényszervezés
14-15 éves korom óta a szórakozást nem csak külső, hanem belső szemmel élem meg. Sportoltam, tanultam és persze sok barátra tettem szert, olyannyira, hogy nem volt olyan esemény, vagy közösségi tér, ahol nem ismertem volna a társaság, közönség nagy részét. Imádtam bulizni, házibulikat tartani, és a diszkóban izgatottan megkérdezni egy-egy zeneszámot, amit fel is jegyeztem magamnak.

Gyömrőn az Allure Club szórakozóhely egyik rendezvényén vettem részt, amikor is felkérést kaptam. Feladatom az volt, hogy promotáljam a klubbot, szélesítsem a népszerűségét a ismerőseim és az ismerőseim-ismerősein keresztül.

Minden erőmet beleadtam, megismertem a vezetőséget, szakmai tanácsokat kértem, és feltérképeztem az általam is nagyra tartott helyszínt, és programjait.

Annyira elmélyültem a folyamatokban, hogy közben Gyömrő nyári, mediterrán és országosan ugyancsak hírhedt szórakozóhelyére is, a Negresco Club-ban is sikerült tevékenységemmel pozíciót nyernem.

Egyre nagyobb megbízatásokat kaptam, host / hostess menedzsment, munkaerő keresés, programtervek, eseményszervezés, vip supervising, lounge koordináció, hang- és vidófelvétel rögzítés / streaming, majd a ranglétra legvégén a rendezvények teljes szervezésében részt vettem.

2018-ban vállalkozást indítottam, azután jómagammal és csapatommal a mai napig szervezünk szinte mindennemű rendezvényt / eseményt, több mint 10 szolgáltatással végrehajtva.

Written by admin

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!