menu Home chevron_right

Esküvő DJ


Esküvő DJ is vagyok, amellett, hogy Rendezvény, Club Rezidens DJ, Lemezlovas cím is köthető hozzám. Imádom minden egyes részletét, ahogy a leendő, házasulandó párral megbeszéljük az esküvő, lakodalom, ceremónia részleteit. Tanácsot kérnek tőlem, elvégre én biztosan több esküvőn vettem részt, mint ők. Érdekel az ilyesfajta rendezvény felépítése, szerkezete. Esküvői rendezvényszervezésnél nincs szebb hivatás, élvezettel töltenek el a hozzákapcsolható folyamatok. Zene válogatás, előkészítés, nyitótánc mixelés, tematikus zenék (bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratuláció, kivonuló hangfájlok masterelése, vágása, szerkesztése.

Redstage Event szervezői céggel közösen minden szolgáltatói szerepet betudunk tölteni egy esküvőn. Rendezvényszervezőként szélesebb spektrumban látom ezen típusú eseményeket. A lemezjátszók mögött pedig akár ugyanazt az élményt át tudom adni, mint egy több ezer fős klub rendezvényen. A 100 fős házibulik, szülinapok, teltházas több 100 fős diszkók, és különlegesnél-különlegesebb magán rendezvények rendíthetetlenné tettek.

A 60-as évektől kezdődően, az Italo Disco-n és az Eurodance-en át, egészen a Funky, Classic House, Techno, Reggaeton és a mai Pop ságerekig – minden műfajban és stílusban zenéket tudok pörgetni, de úgy, hogy a következő szám is ütőképes fog lenni. Tapasztalt vagyok szervezőként és lemezlovasként is, de maximalista is, így több hetet töltök azzal, hogy a szerelmes párnak maradandó élményt tudjak biztosítani.

Induló árak

Kérem, hogy az alábbiakban megadott kezdőárak alapján ne végezzen kalkulációt! Egyéni díjszabással dolgozunk, helyszínre, technikai felszereltségre, személyzetre, és rendezvényre méretezve! Árajánlatért forduljon hozzánk! Ide kattintva!

„Minden egy helyen, a legjobb kezekben!”

Gyakori kérdések az esküvőről

  • addMilyen zenéket kell választanunk a ceremóniára, és az esküvőre?
    Bevonuló-, aláíró-, gyyűrűhúzó-, szűlőköszöntő-, gratuláció-, nyitótánc-, tortavágás-, menyecske tánc-, zene. Ezek biztosan szerves részei egy ilyen alkalomnak. Ne aggódjón tudunk segíteni a választásban, és kedvre tudjuk vágni, hogy a legjobb lehessen a hangfájl!
  • addCeremóniamesternek megadjuk az Esküvő DJ telefonszámát?
    Természetesen, sőt! Nagyon fontos a rendezvény szolgáltatói közötti, egybehangolt, minőségi munkavégzés. Ehhez kommunikálnunk kell egymással. Nem mellesleg egy CM vezeték nélküli mikrofont használ, programokat, játékokat szervez, és forgatókönyvet ír.
  • addMennyibe kerülne, ha Te lennél a DJ az esküvőnkön?
    Ez egy öszetett kérdés. Számos tényezőtől függ, hogy milyen árájanlot írok a megrendelőnek. Technikai felszereltség, terület nagysága, ceremónia hangosítás, fénytechnikai követelmények, hangtechnikai felszereltség, helyszín távolság, személyzet nagysága...

Esküvő DJ BLOG

Ceremónia hangosítás

Vivien & Bence Esküvője – Nádas Pihenőpark

admin | 2022.09.17. close
keyboard_arrow_down

Egy baráti összejövetelen kezdődött minden, azóta is szeretik egymást, mára már pedig beteljesült a boldogságuk. Vidámság, és széles mosoly fogadott, mikor először találkoztam Vivivel és Bencével. Többször össze futottunk egy remek kávézóban, és azt éreztem bíznak bennem – jól gondolták, mindvégig azon voltam csapatommal, hogy a Nagynapjuk olyan legyen, amilyet […]

Ceremónia hangosítás

Orsolya & Gergely Esküvője

admin | 2022.09.11. close
keyboard_arrow_down

Egy gimnáziumból indult minden, tegnap pedig végérvényesen is összekötötték életüket… Orsival és Gerivel már az esküvő szervezésénél is egy hullámhosszon pendültünk, nagyszerű emberek, akik 100%-ot beleadtak, hogy ilyen emlékezetes legyen a Nagynap. Csodás nyitótáncuk után, egyből táncra perdült az Ifjú pár és a Násznép, ez kitartott egészen 04:00 óráig… Fergeteges lakodalom […]

Ceremónia hangosítás

Luchia & Márk Esküvője

admin | 2022.09.04. close
keyboard_arrow_down

A tegnapi napon kedves barátaimnak az esküvőjén vehettünk részt. Egy idilli helyszínen dolgoztunk, a Galopp Major-ban, ahol esküvői ceremónia hangosítás, ceremóniamester, DJ, és LJ szolgáltatásokkal járultunk hozzá eme csodás alkalomhoz. Örömteli pillanatokkal gazdagodtunk, az ifjú pár őszinte szerelme minden percben érezhető volt, és a násznép családiasan támogatta őket mindvégig életük meghatározó […]

Ceremónia hangosítás

Patrícia & László Esküvője

admin | 2022.08.27. close
keyboard_arrow_down

Patty & László Újra összeállt a csapat, egy lenyűgöző esküvőn! Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Nagynapotoknak! Zack Party Series & Juhasz Roland zoom_in zoom_in zoom_in zoom_in zoom_in zoom_in

Pár vélemény az általunk nyújtott esküvői rendezvények után

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Esküvő jellegű rendezvény esetén a "Ceremónia hangosítás" szükséges lehet.
Esküvő jellegű rendezvény esetén a "Ceremónia hangosítás" szükséges lehet.
Kérjük, hogy írd le a rendezvény részleteit: létszám, tánctér alapterülete, hangosítás helyszíne(i) és bármi olyan egyéb információ, amit fontosnak találsz.


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!