menu Home chevron_right

Majdnem minden megyében zenéltem már egy szórakozóhelyen nyilvánosan.
Rendelkezem rezidens múlttam, vagyis rendszeres fellépő voltam, mint például a Békebeli Sörkertben, de Cubanito Latin DJ is voltam. Jelenleg a tóparti Negresco Life-nak vagyok a rezidens lemezlovasa. Ki kell, hogy emeljem, alapító tulajdonosa vagyok a VIP Retro Party rendezvénysorozatnak, egyben állandó lemezlovasa is. Kommunikálok a közönségemmel, és önálló “All Night Long” esteket is tartottam már! Nem jövök zavarna az emberek láttán sőt, nehezen tudom nélkülözni, ha nincs tele a tánctér, így gondoskodom, hogy ez ne fordulhasson elő. Nem egy vagy két műfajra, stílusra korlátozódik a látóterem. Legyen szó Reggaeton-ról, Deep House-ról, R&B-ről vagy éppen Eurodance Party-ról, ha az kell a nagyérdeműnek – helytállok.

MIXEK

DJ ZACK rezidenciái

Itt láthatóak jelenlegi törzshelyeim, ahol időként, vagy rendszeresen fellépek.

Gyömrő város központjában elhelyezkedő, tóparti panorámás, mediterrán stílusú, hatalmas kerthelyiséggel rendelkező Fine Dining étterem. 

Nagy múltú szórakozóhely, ahol az ország előadóinak színe java megfordult. 1500 fős befogadóképsségével bír. Csodálatos pálmafás környezete, valamint exkluzív tóparti VIP szektorával az ország kiemelkedő helyszíne.
Komplex rendezvényszervező cég, amelynek tagjai széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az éjszakai életben, valamint a technikai-, és vendéglátói területen is egyaránt. A Redstage Crew egy esemény teljes szolgáltatói gárdáját tudja biztosítani.

A különleges mikroklímájú Gyömrői Tófürdő egy közel 100 hektár területű parkerdővel van körülvéve. A tó közepén egy karibi stilúsú koktél bár helyezkedik el. Magyarország nészerű tavai közé sorolják.

Egy sajátos retro világ, ahol a közönség boldogan bulizik egymással, békés szórakozást folytatva. Nyilvános, és zártkörű eseményekkel is foglalkozó cég.

Rezidens lemezlovasai: Aspee & Zack.

KÖVESS A KÖZÖSSÉGI PLATFORMOKON!

FOGLALJ
IDŐPONTOT!

Szeretnéd, hogy fellépjek a közelgő eseményeden

Érdeklődj, hogy elérhető vagyok az érintett időpontban!

    This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

     

     

     

    error: Alert: A tartalom jogvédett!