menu Home chevron_right

Rólam


Hogyan lettem DJ?

Ez egy érdekes story, igazából már 4-5 éves korom óta foglalkoztat a zene. Nyomkodtam a szintetizátoromat, tekergettem a hangerőt a Hi-Fi tornyon, és talán megvolt az a csillogás a szememben, mikor a Viva TV-ben Tiesto-t láthattam az Adagio For Strings videóklippében.

Karrierem kezdőpontját egy népszerű házibuli jelentette, 15 éves koromban, ahol is egy kijelzős DVD-lejátszóval és egy Behringer keverővel folyamatosan zenéket játszottam a barátoknak. Megvolt az izgalom, hiszen gyűjtögettem a népszerű, valamint a klasszikus retro slágereket is egyaránt, majd pedig CD-re és DVD-re kezdtem kiírni.

Megvásároltam életem első lemezjátszóit, Pioneer CDJ-100S volt mindkettő, és kíváló lecke volt ahhoz, hogy szakmailag is helytálló lemezlovas válhasson belőlem. Nem volt BPM counter, volt két CD-LEJÁTSZÓM (AUDIO CD-t játszott le csak) és egy kijelző nélküli 2 csatornás keverőpultom, tehát a két kis fülemre hagyatkozva kevertem a zeneszámokat. Szinkronizációra lehetőségem sem volt.

2018. Február 4-én pedig debütált életem egyik szívügye a VIP RETRO PARTY rendezvénysorozatom, ahol több száz ember előtt, profi dj pultban állva léphettem fel. Azóta az életem nagyrészt a zenéhez kötődik, és ahhoz, hogy hangulatot teremtsek az emberek számára.

Rendezvényszervezés
14-15 éves korom óta a szórakozást nem csak külső, hanem belső szemmel élem meg. Sportoltam, tanultam és persze sok barátra tettem szert, olyannyira, hogy nem volt olyan esemény, vagy közösségi tér, ahol nem ismertem volna a társaság, közönség nagy részét. Imádtam bulizni, házibulikat tartani, és a diszkóban izgatottan megkérdezni egy-egy zeneszámot, amit fel is jegyeztem magamnak.

Gyömrőn az Allure Club szórakozóhely egyik rendezvényén vettem részt, amikor is felkérést kaptam. Feladatom az volt, hogy promotáljam a klubbot, szélesítsem a népszerűségét a ismerőseim és az ismerőseim-ismerősein keresztül.

Minden erőmet beleadtam, megismertem a vezetőséget, szakmai tanácsokat kértem, és feltérképeztem az általam is nagyra tartott helyszínt, és programjait.

Annyira elmélyültem a folyamatokban, hogy közben Gyömrő nyári, mediterrán és országosan ugyancsak hírhedt szórakozóhelyére is, a Negresco Club-ban is sikerült tevékenységemmel pozíciót nyernem.

Egyre nagyobb megbízatásokat kaptam, host / hostess menedzsment, munkaerő keresés, programtervek, eseményszervezés, vip supervising, lounge koordináció, hang- és vidófelvétel rögzítés / streaming, majd a ranglétra legvégén a rendezvények teljes szervezésében részt vettem.

2018-ban vállalkozást indítottam, azután jómagammal és csapatommal a mai napig szervezünk szinte mindennemű rendezvényt / eseményt, több mint 10 szolgáltatással végrehajtva.This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!