menu Home chevron_right

Professzionális DJ, Látványtechnikai, Hangtechnikai szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy a hangulat felemelő és felejthetetlen legyen, az egész rendezvény alatt!

Üdvözlöm a weboldalunkon!

Esküvő DJ vagyok, amellett, hogy Rendezvény, Club Rezidens DJ, Lemezlovas cím is köthető hozzám. Imádom minden egyes részletét, ahogy a leendő, házasulandó párral megbeszéljük az esküvő, lakodalom, ceremónia részleteit. Tanácsot kérnek tőlem, elvégre én biztosan több esküvőn vettem részt, mint ők. Érdekel az ilyesfajta rendezvény felépítése, szerkezete.

Esküvői rendezvényszervezésnél nincs szebb hivatás, élvezettel töltenek el a hozzákapcsolható folyamatok. Zene válogatás, előkészítés, nyitótánc mixelés, tematikus zenék (bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratuláció, kivonuló hangfájlok masterelése, vágása, szerkesztése.

Redstage Event szervezői céggel közösen minden szolgáltatói szerepet betudunk tölteni egy esküvőn. Rendezvényszervezőként szélesebb spektrumban látom ezen típusú eseményeket. A lemezjátszók mögött pedig akár ugyanazt az élményt át tudom adni, mint egy több ezer fős klub rendezvényen. A 100 fős házibulik, szülinapok, teltházas több 100 fős diszkók, és különlegesnél-különlegesebb magán rendezvények rendíthetetlenné tettek.

A 60-as évektől kezdődően, az Italo Disco-n és az Eurodance-en át, egészen a Funky, Classic House, Techno, Reggaeton és a mai Pop ságerekig – minden műfajban és stílusban zenéket tudok pörgetni, de úgy, hogy a következő szám is ütőképes fog lenni. Tapasztalt vagyok szervezőként és lemezlovasként is, de maximalista is, így több hetet töltök azzal, hogy a szerelmes párnak maradandó élményt tudjak biztosítani.

Legyen álomba illő az esküvője, rendezvénye! A remek hangulat alkotóeleme a zene, a társaság, a minőségi szolgáltatók, valamint a fénytechnika, és a látványtechnika. Kérjen cégünktől extra fénytechnikai szolgáltatást, így fénytechnikus kollégával, helyszínre programozott fénytechnikai rendszerrel, effektgép parkkal érkezünk. Álmodja meg, mi megvalósítjuk Önnek!

Let's get loud, let's get loud!

DJ ZACK AZ ÖN VÁLASZTÁSA!

A magyarországi DJ közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Saját retro és latin műfajokra alapuló rendezvénysorozatokkal rendelkezik. Emellett pedig számos magánrendezvényt (szülinap, névnap, céges party), esküvőt (ceremónia hangosítás, lakodalom), valamint nyilvános fellépést (club, szórakozóhely) vállalt már el és teljesített maximálisan. Nincs számára lehetetlen, bármilyen eseményt kiszolgál – a szalagavató afterpartyk-tól kezdve egészen a komplex open-air rendezvényekig.

 

Previous slide
Next slide

Vivien & Bence Esküvője – Nádas Pihenőpark

Egy baráti összejövetelen kezdődött minden, azóta is szeretik egymást, mára már pedig beteljesült a boldogságuk. Vidámság, és széles mosoly fogadott, mikor először találkoztam Vivivel és Bencével. Többször össze futottunk egy remek kávézóban, és azt éreztem bíznak bennem – jól gondolták, mindvégig azon voltam csapatommal,

Orsolya & Gergely Esküvője

Egy gimnáziumból indult minden, tegnap pedig végérvényesen is összekötötték életüket… Orsival és Gerivel már az esküvő szervezésénél is egy hullámhosszon

Luchia & Márk Esküvője

A tegnapi napon kedves barátaimnak az esküvőjén vehettünk részt. Egy idilli helyszínen dolgoztunk, a Galopp Major-ban, ahol esküvői ceremónia hangosítás,

Patrícia & László Esküvője

Patty & László Újra összeállt a csapat, egy lenyűgöző esküvőn! Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Nagynapotoknak! Zack Party Series &
Legyen szó esküvőről, céges buliról, nyilvános eseményről vagy szülinapról, megfelelő beállítással mindenhol helytáll hangrendszerünk

 

Az Electro-Voice (EV) hangfalaink erőteljesek, nagyon tiszta, pontos és artikulált hangvisszaadást hoznak létre, cégünk közép-magas hangtartományban alkalmazza őket rendezvényein. Lemezlovasunk, (a képen látható) Zack használta már 1000 fős eseménynél is, de volt rá alkalom, hogy egy labdarúgó mérkőzésen telepítette az hangdobozokat. A vendégek, és meghívottak úgy vélekedtek többször is, hogy „a hangszórók elképesztően szólnak”.
Nem véletlen, hiszen a csoda belsejében egy 1000 W-os, nagy hatékonyságú D-osztályú erősítő található, amely akár 127 dB SPL csúcsértéket is képes produkálni, a gyártó által készített hangszórókon keresztül. Az EV által szabadalmaztatott Signal Synchronized Transducers (SST) hullámvezető kialakítás pontos és egyenletes lefedettséget, minimális torzítást és maximális akusztikai terhelést biztosít.

 

Minden egy helyen, a legjobb kezekben!

 

Nem teszünk különbséget rendezvény és rendezvény között.. mindegyik más és más, de külön-külön megvan a varázsa.
Törekszünk megbízható, precíz, és minőségi munkát kiadni kezünk alól!
Cégünk minden részletre kitér a rendezvénnyel kapcsolatban! Ügyintézésünk dinamikus és rugalmas. Kreatív osztályunkat a gyors és színvonalas képi feldolgozás jellemzi, míg DJ-nk a 70-es évektől kezdődően, bármilyen műfajban vagy stílusban megtalálja magát.
Legyen szó bármilyen eseményről, mi teljesíteni tudjuk! Nem problémaként fogjuk fel a kihívásokat, hanem lehetőségként.

 

https://www.facebook.com/zackpartyseries
kapcsolat@martonzoltan.hu
live:.cid.e8d54ce01f6c7951

Mindegyik válogatásommal dobogós helyezést értem el a műfajukban, stílusukban!
4x első hely, 1x második hely és 1x harmadik hely.

egy két pillanat...

Kövessen minket!

KAPCSOLATfelvétel

Árajánlatkérésért kattintson ide!

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT velünk!

Foglaljon időpontot egy rendezvényhez, vagy érdeklődjön a szolgáltatásainkról!

This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

error: Alert: A tartalom jogvédett!